Mot Friends arena

Lördag är här och barnens första dag på deras höstlov. De har räknat ner till att vi ska åka till Playitas sedan i somras nästan.
 
 Vi startar höstlovet med en utflykt till Friends Arena i Solna. Vi har fått biljetter av en kompis till Monster Trucks (eller är det monster jam som det heter) så jag ska ta med mig Sixten och Baxter och deras kompis Niklas dit idag. Jag och barnen gillar verkligen Disney on ice och sådana arrangemang så det ska bli spännande att se om dessa monsterbilar kommer att göra succé. Vi har tittat på youtube i förväg så att gräbsen ska veta vad det är vi ska gå på och de ser fram emot det!
 
 Ikväll ska vi först fira min syster Agnes som fyller år på restaurang och sedan ska jag förbi min kompis Sara som också fyller år och har flyttat typ granne med mig. Värsta partyhelgen!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer