Mot Holmön

Kanske årets smidigaste flygresa? Jag somnade vid starten och vaknade av dunsen vid landningen. Himla skön powernap men det känns som att bli teleporterad i tid och rum.
Nu har jag blivit upphämtad på flygplatsen och sitter och väntar på färjan som ska köra ut till Holmön från Sävar. Jag köpte med mig lite mellis innan middagen ikväll. Hunden Frank vill väldigt gärna smaka. 🙂
Det känns underbart att få åka ut i skärgården ett par dagar och uppleva lugn och ro. Även om jag är på Hälsocamp för att jobba så känns det som semester.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer