Mot New York

Hans och jag beslutade oss igår för att åka till USA trots de senaste dygnens stormkaos. Vi har vägt för- och nackdelar och gjort en liten riskanalys. Vi har pratat med kompisar på Manhattan, bokat om hotellet och ordnat transport från flygplatsen. Mentalt har jag fått jobba med min inställning till resan och sänka mina förväntningar för hur resan kan bli. Jag är mån om att alltid se positivt på saker och alltid göra mitt bästa för att skapa min egen lycka. New York är min favoritplats på jorden, oavsett 30 grader varmt, snöstorm eller översvämning. New York har alltid samma värde. 🙂
Vi har haft våra vänner Karin och Henrik som gäster över natten och som hjälp med barnen till min mamma flyttar in över helgen. Världens bästa vänner!
Hans och jag sitter nu på planet mot Oslo efter en frukost i loungen på Arlanda. Vi mellanlandar på vägen innan vi flyger över Atlanten.
Nu åker vi! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer