Mot Skåne

Nu är bilen packad med väskor, bilbarnstolar och den här familjen är redo att åka på roadtrip. Vi ska reka några platser inför mina kommande uppdrag nere i Skåne. På torsdag föreläser jag i Malmö på ett företag och på kvällen kör jag ett löpcoachningpass i Västra Hamnen med samma företag till exempel. Jag vill köra en inspirationshelg i Skåne också men jag vill hitta den perfekta platsen att vara på så vi ska kolla vilka hotell som kan vara aktuella. Jag lovar att säga till när jag vet mer så att ni kan anmäla er.
 
 Först ut att besökas är Grand Hotell i Mölle!


Många frågar om mina byxor, de är från Gina. Skor och jacka är från Gstar och glajjorna är från Synsam/RayBan.


Sixten och Baxter är övertygade om att vi ska åka till New York. Snopet att hamna i Mölle då. Deras outfits: skor Stadium, byxor HM, jackor Ralph Lauren, scarves Zara, kepsar Molo, glasögon Synsam/RayBan. Väskorna är favoriter från Skiphop.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer