Möten möten möten

Eftersom barnen börjar på sin förskola redan nästa vecka behöver jag tydligen ta tag i mina jobbplaner. Kan man inte vara hemma och chilla medan barnen är på förskola? Man måste tydligen jobba?! 😉
Jag vill göra nya saker i vinter, nya utmaningar. Vi får se om saker och ting klaffar. Jag brukar lyckas få projekt i hamn så jag skulle bli förvånad om jag inte skulle lyckas skapa ett yrkesliv precis som jag vill ha det. Jag vill jobba med PT-kunder, jag vill köra gruppträningsklasser, jag vill utbilda nya personliga tränare, jag vill skapa nya träningsprodukter, jag vill sälja. Jag vill jag vill jag vill. Vi får se hur framtiden blir men jag kommer oavsett satsa allt för kunna styra mot mina mål.
Min kompis Alexandra tog hand om gräbsen härhemma medan jag var på ytterligare ett möte, ovärderligt!
Hans kommer hem ikväll och när gräbsen somnat för natten ska jag byta om och jogga ner till Sats Södra Station som är det gym som ligger närmast oss. Jag längtar efter mina intervaller på löpbandet och ett par block styrka på det. Jag brukar rekommendera 15-20 min intervallträning innan styrketräningen för alla som vill förbättra sin kondition och förbränning. Välj en maskin tycker om; löpbandet, roddmaskin, crosstrainer eller kanske ett hopprep och kör en minut så fort du kan, vila 15-30 sekunder innan du kör en minut till. Värm upp 5-10 min innan och upprepa 10 ggr.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer