När pappan är borta…

… Får man äta popcorn på en tisdag. 🙂


Hans är i Malmö fast jag trodde att det var Göteborg. Så mycket reser han, att jag inte kan ha koll på vilken stad det är som gäller. 🙂
Baxter somnar i vagnen nu medan jag bloggar och trösklar samtidigt. Eftersom Sixten sov i bilen på eftermiddagen kommer han vara uthållig ikväll men det är mysigt när vi är ensamma.


När vi kom upp till dörren från garaget (älskar att ha garage i huset med hiss direkt upp till dörren) väntade ett bud från Arla på oss utanför. Jag tror att det var menat till Hans för inte tror de väl att JAG ska woka Thai? En av ingredienserna i grytan var thai panna med het chili och ingefära. Det är tydligen matlagningsgrädde med smakpasta i locket. Enkelt sätt att sätta thaismak på kycklingen kanske?


Medan jag skrev inlägget somnade Baxter och nu ska Sixten och jag bädda ner oss i sängen med varsin iPad. Godnatt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer