Nacka Forum & Delselius

Igår såg vi filmen Inception som Hans köpte häromdagen. Gud vad bra den var! Jag har inte ro att kolla på en hel film i soffan normalt sett men Inception gjorde mig helt fast! Jag är ju så nördig så jag var tvungen att googla slutet efteråt och läsa om olika teorier. Lite klokare blev jag…
Idag tänkte jag köpa lite nya träningskläder och jeans så vi åkte till Nacka Forum eftersom vi behövde tanka och tvätta bilen ändå. Stadium är ju sämst alltså. Jag hittar aldrig någonting där. Det fanns inte ett enda Nikeplagg i storlek XS, SOC är inte min grej så jag blev riktigt besviken. Jag köpte ett nytt vitt Under Armourlinne i New York som jag verkligen gillar. Hans ska tillbaka till New York i februari så jag hoppas att han kan åka förbi Under Armourbutiken i SoHo då och köpa några fler i andra färger. Får kolla i stan så länge om det finns några snygga linnen och tajts.
Däremot har de en riktigt bra Gstarbutik i Forum och där köpte jag två par byxor, ett par snortajta svarta leggings och ett par mörkblå jeans. Svintajt ska det vara. Och ner i vårstövlarna. Som jag inte äger. Något att ta tag i på fredag när Sixten knegar på förskolan hela dagen och jag och Backan ska fördriva tid på egen hand. Höga stövlar ska det vara, med rejäl klack och svart fint skinn. Tips någon?
Vi åkte till Delselius efter Forum och åt semla tillsammans med mormorn. Jättemycket folk men ändå så värt det. De har alltid bra fika och god varm choklad. Som flytande godis. Fast det är långt att åka ut till Grisslinge är det en mysig utflykt, i sommar blir det nog en dag på stranden innan.

Dagens Mamma i vårig Abercrombieskjorta.

Backan har Ralph Laurenoverall med rödrandig piké från Lindex under.


Dagens Sixten har favvokoftan från Ralph Lauren, RL-piké och jeans från Gap.


Jackan är från varuhuset John Lewis i London och kepsen från Kapp Ahl. Conversesneakers.


En bild på dagsformen (3 månader sedan förlossningen) i morse. Det syns på separationen (mittlinjen) att jag har haft två täta graviditeter (5 månader mellan), den var djup även innan jag blev gravid men inte så här kraftig. Det syns ju också mer när det inte är så mycket fett på magen. För övrigt har jag jordens träningsvärk i överkroppen idag. Löpning står på schemat, bland annat lyktstolpsintervaller längs Karlbergskanalen och Norr Mälarstrand. Kuta 2 stolpar, jogga 1. Hur länge? Jag hoppas jag orkar köra dem i 20 minuter.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer