Några tankar om dagen

Bästa känslan som finns är nästan att krypa ner i sängen efter ett hårt träningspass och en varm dusch. Jag är så nöjd med min dag, mina möten och gruppträningsklasser. Varje kväll innan jag somnar brukar jag tänka ut några särskilt bra grejer jag gjort under dagen och klappa mig själv lite på axeln. I bland finns det saker som jag är mindre nöjd med och då brukar jag tänka på hur jag kan göra annorlunda nästa gång. Sen ältar jag inte det mer. På det sättet vaknar jag alltid upp dagen efter med en bra känsla i magen och ny energi till utmaningar.
Idag har vi haft en riktig vårdag i Stockholm och alla på Facebook skriver om fika på uteserveringar. Jag tog glajjor till förskolan. Är det sol så är det. Sixtens mössa var på borta så han fick gå med bart huvud, egentligen borde han nog ha mössa några veckor till.


Sixten gick för första gången i princip hela vägen hem från förskolan idag. Världens gulligaste lilla kille med Isbjörnoverallen, stövlar och lilla minikånken på ryggen. Overallerna var lite leriga idag men jag brukar bara spola av dem i duschen och hänga på tork under natten så ser de som nya ut dagen efter. Jag har lite svårt för smutsiga barn. I alla fall mina egna.


Sixten har numer bara blöja på vilan på förskolan, inte när vi går hemifrån. Han börjar bli stor nu. På flera plan är Sixten och Baxter som tvillingar men med tal och blöjracet så ligger Sixten före. Det är 14,5 månader mellan dem. Baxter är ganska vass på att prata, bättre än Sixten vid 16 månader och kan nog 30 ord nu. Sen är det nog bara 10 som andra än jag kan förstå men ajjpäääd, gottiiiis, baaaadaaa och siiiittaaa funkar nog på alla. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer