Näst sista passet inför Stockholm marathon

Efter en, lite längre än vanligt, arbetsdag på Rosa Skrot där jag jobbar som personlig tränare kände jag mig rätt sliten i huvudet. Jag har dock planerat min sista vecka inför Stockholm marathon väldigt noggrant och idag var det dags för det näst sista passet. Jag ska springa loppet tillsammans med min syster Agnes, det känns så häftigt att få dela dagen med henne. Vi har några långpass tillsammans under vintern och våren och idag körde vi det sista gemensamma passet; 6 intervaller á 3:15 med 45 sekunder gång mellan varje.
 
 Vi sprang i vårt tänkta maratontempo kring 5:25-5:30 per kilometer. På träning innebär det att vi kan snicksnacka medan vi springer men vi får se om det funkar på loppet.
 
 Nu ska jag äta laxsushi och sen få behandling av min sjukgymnast Louise. Hon jobbar mycket prehabiliterande med min kropp, det känns väldigt skönt för mig som ibland kan vara mer ambitiös än eftertänksam i min träning. Det är bra att ha andra personer som håller koll på sin träning och ge nya perspektiv på saker och ting.
 
 


Jag använde en riktig törstsläckare efter passet med rabarber från en gullig PT-kund.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer