Om att fylla 30

I år fyller jag, och alla andra grymma 84:or, 30 år. 30 bast. Känn på den! Två barn, ett bröllop och en massa lägenheter sen 20. Jag har bestämt mig för att min 30-årsdag ska firas ordentligt. På roligt. Med ett marathon. I New York. Inte ens när jag var 28 trodde jag att jag någonsin skulle orka springa 42 kilometer. På lördag gör jag det för andra gången. Och senare i år ett par gånger till.
 
 För första gången i mitt liv har jag två New York-resor inbokade på en gång. En om två veckor med New Yorks Tjejmil som avslutning och en med New York Marathon som höjdpunkt. Jag är inte i mitt livs form sett till fettprocent men jag är banne mig starkare än någonsin och om min plan håller springer jag ett marathon under 4 timmar på lördag. Året jag fyller 30. 30 bast.
 
 Det känns helt rätt att New York, staden som betytt så mycket för mig, också får äran att fira mig. 🙂


Min svåger Henric och Sixten maj 2011.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer