National history museum

Igår var vi på ett stort museum på andra sidan Hyde Park. Många museum har fritt inträde precis som detta. Förutom dinosaurier hade de utställningar om nutida och forntida djur och människokroppen. Även om barnen ser lagom roade ut så uppskattade de verkligen besöket.
Det var många skolor på besök tillsammans med en del turister. Lagom mycket folk!
image
image
image
Nu är det bara några timmar kvar till min syster Agnes och barnens mormor landar på Heathrow. Kul med sällskap! Jag ska göra en del jobb för TV4 denna vecka där inte barnen kan vara med så det blir grymt med lite avlastning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer