Nordic Light Hotel och så lite Baxter

Idag firar vi Hans födelsedag. Arma barnet på 23 år.
Hans lämnade Sixten på förskolan för första gången på evigheter medan jag buffade Baxter i bilen. Han somnade på vägen ner till stan. Vi fick en hel timme medan han sov. Så välbehövligt. Vi åt frukost på Nordic Light Hotel, grymt snyggt hotell. Design allover. Frukosten var bra även om jag saknade pannkakor eller våfflor. Det har de på Hilton. Det är framförallt det lilla formatet och att man kan sitta i fred som är bra. Och läget.
Baxter och jag är hemma över lunchen nu och han har äntligen somnat efter 90 minuter oavbruten sorg. Läkaren ringde i morse för att kolla status och återkom nu vid 12 med en ny läkarundersökning, i eftermiddag hos en annan läkare. I den senaste cocktailen gav jag (på läkarens inrådan) hostmedicin istället för bricanyl och kanske har den hjälpt hostan lite, det är svårt att avgöra mellan tårar, skrik, pruttar och hosta. Ni som känner Baxter vet ju att han alltid är glad. Alltid. Den Baxter har vi inte sett på länge. Han är en spillra av den Baxter vi alla känner.


Jag skulle så gärna vilja komma ut i solen nu på eftermiddagen. Jag har två timmar kvar till Sixten ska hämtas så jag funderar på att lägga Baxter i löparvagnen och ta en joggingrunda. Som jag brukar säga; ge mig en timme per dygn så ger jag mina barn 23.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer