Nostalgi med SatsBaby

Gud vad konstigt det känns med den sista dagen som föräldraledig. Imorgon börjar en nya era i våra liv och den vardag vi haft kommer aldrig åter. Jag hann bli lite nostalgisk med alla mammor och deras bebisar på passet idag. Jag har kört SatsBaby med både Sixten och Baxter sedan de varit 3 veckor gamla fram till att de börjat krypa men nu leker de inne på MiniSats istället. Aldrig mer en bebis på filten bredvid mig inne i salen! 🙁


Tröja från Blingo och Levisjeans.


Vagn från Quinny, nya modellen Moodd.
Nej, så ledsen är jag inte. Vårt nya liv kommer innehålla andra roliga saker istället och jag har lovat mig själv att aldrig fastna i ett hamsterhjul och låta vardagen bara rulla på. Varje kväll utser jag det bästa med just denna dag, vad jag har njutit allra mest av. Det finns så många små fantastiska detaljer som försvinner bland blöjbyten, tårar, matningar, påklädningar och så vidare som aldrig märks om man inte aktivt lyfter fram dem. Baxter till exempel är ett väldigt krävande barn som sällan är nöjd men de gånger han faktiskt sitter glad och leker, äter utan att skrika eller sover mer än ett par timmar i sträck är stunder som jag plockar med mig från just den dagen.


Vi har halva sista dagen kvar innan förskolestarten och gräbsen tar halvtidsvila i varsin vagn, de somnade i bilen på vägen hem båda två. Sedan blir det en sen lunch och några planerade timmar som vi tar som de kommer. Life is fantastic!


Body från Blingo och byxor och krypstrumpor från Polarn o Pyret.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer