Nu är det klarttt!

Sixten och jag har den senaste månaden haft ett hemligt projekt att fixa med på dagarna.
Vi har varit på visningar och tagit emot människor som tittat på vår fina lägenhet.
Nu är det äntligen så gott som klart! Den femte december flyttar vi till vår nya lägenhet, mitt i city! Vi kommer att bo högt upp på Drottninggatan med alla restauranger och shopping nedanför porten.
Det är en nyrenoverad 1800-talsvåning med fyra rum: ett ljust och luftigt vardagsrum med kakelugn, ett stort sovrum för Kärleken och mig (med två stora klädkammare), två fina sovrum till barnen och ett stort härligt kök med plats för alla våra vänner!
Allt är sprojlans i lägenheten och den är så fräsch! Vi har massa fönster, i fyra väderstreck dessutom så våningen är härligt ljus. Golven är vitsåpad parkett och badrummet är helkaklat med badkar. I like!
Nu väntar vi på att de sista papprena ska bli klara och påskrivna; sedan går flyttlasset. Det ska bli underbart att flytta till en större lägenhet även om jag allra helst skulle vilja bo kvar i vår nuvarande. Men vi alla får inte plats, och det här är en superb lösning för oss!
Jag tror att mitt liv kommer att förändras i och med flytten. Citylivet måste ju skilja sig gentemot Kungsholmen och Hammarby Sjöstad? Många saker kommer att bli dyrare, såsom mat och parkering men livskvalitén höjs ju i och med att vi får ett boende där alla barnen (Hans har tre barn sedan tidigare) får plats utan att trängas.
Och ni som sörjer att jag lämnar Sjöstaden; jag kommer att hänga i Sickla nästan varje dag ändå såklart. Det är ju så mysigt!
Så gläds med mig och håll tummarna att allt går i lås! Sedan blir det en del heminredning i bloggen igen.
🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer