Nu drar Sixten och jag till Sandhamn!

Vi stannade hemma igår och åt pannkakor och jordgubbar med Agnes istället för att gå ner till Kungsan.
Sixten sov jättebra i natt och drack “bara” en flaska välling vid 05. Jag är alltid lite nervös för katastrofnätter när vi sover ensamma. Speciellt eftersom vi skulle upp kl 07 idag, alldeles för tidigt enligt Sixten.
Fastän klockan bara är 09 kan jag ha linne, solen värmer redan skönt. Vi har med oss ett pannkakspaket, lite yoghurt och vatten i matsäcken att äta här på båten. Sedan ska vi nog fika när vi klivit i land på Sandhamn. Vi har några timmar att fördriva innan vi ska möta H på hotellet.
Gud vilken härlig helg det här kommer att bli!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer