Nu drar vi!

Det är galet vad grejer man tycker sig behöva när man ska på semester. När barnen är små är det ju babysitter, bärsele och liknande som är meckigt men numer är det hinkar, spadar, den lilla resevagnen Yoyo, den stora vagnen Chariot vi har när vi cyklar och springer och cyklar som tar plats. Vi känner oss som riktiga svennebananer som åker på bilsemester med hela hemmet i takboxen. 🙂
Vi ska först vara i Ystad och på Österlen en vecka med utflykter till Malmö och sedan ska vi åka till Växjö, Småland och Öland en vecka. Vi har bytt boende med två andra familjer, perfekt när vi åker med massa barn och vill ha lite space. Hellre ett stort hus än en liten lägenhet.
Jaja, nu är äntligen bil och barn redo för avfärd!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer