Vinn en PT-timme med mig och Vaseline

vinstkorg vaseline
Som jag tidigare skrivit om så är det denna vecka dags för en till PT-tävling. Det är Vaseline som vill bjuda en av mina läsare på en date med mig. Nu under sommaren lanserar Vaseline sin produkt Aloe Fresh Gel, en svalkande kroppsgel som är skön att använda efter till exempel sol eller träning och finns att köpa i dagligvaruhandeln (till exempel på Ica).
Själv tycker jag att den är skön att ha på fötterna en varm kväll 🙂
Eftersom jag hjälper många tjejer med sin sommarträning och även själv tränar mycket utomhus så tyckte Vaseline att det vore kul om någon av mina bloggläsare kan få en PT-träning med mig och ett sommarkit från Vaseline med massor av Aloe Fresh Gel (att använda efter träningspasset). För dig som inte kan ta dig till Stockholm och till gymmet Rosa Skrot där jag håller till så finns möjlighet att få en av mina hemmaträningsserier via videolänk, eller en individuell kostrådgivning via epost. Bra va? Och du, bara för att det är skönt att svalka sommarhuden efter sol och bad så betyder det inte att man inte ska skydda huden före man solar, hälsar Vaseline.
För att vara med och tävla vill jag att du här i kommentarerna berättar vad du skulle vilja uppnå med din träning. Det kan vara allt ifrån ett specifikt, SMART, mål eller att bara komma igång och ha kul. Sommaren är alldeles utmärkt för att komma igång med att träna, särskilt med all utomhusträning som finns lättillgänglig – se till exempel klippet med mig från TV4 Nyhetsmorgon i söndags. Sista tävlingsdag är nu på fredag 5 juli klockan 23:59. Vinnaren väljs ut av mig och Vaseline och kontaktas via epost.
Så, vad vill du uppnå med din träning?

 Det här inlägget är i samarbete med Vaseline.

 

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer