Nu har det släppt

Det har verkligen släppt för Sixten med hans skidåkning idag. Självförtroendet är på topp och jag imponeras över hans resonerande när han ramlar. Först tar han reda på vad det var som gjorde att han ramlade, sedan bestämmer han sig för vad han måste lära sig för att inte ramla nästa gång. Han tränar på att bromsa, svänga eller stanna och så klarar han det han inte gjorde första gången. Jag kan se mig själv väldigt tydligt i honom fast jag tror aldrig att jag har träffat någon som är så positivt inställd till allting. Det är en fröjd för mig att få följa Sixten i hans motoriska utveckling och jag vet att skidåkning, fotbollsspelande och dansande är super för honom. Det gör så mycket för den mentala styrkan att kunna känna sig bra på någonting och att känna att man duger. Vi alla behöver hitta vår “grej”!
 


Så här ser min outfit i backen ut. Jag kör på Peak Performance ytterst med Hestra handskar och Salomonhjälm. Jag älskar förra årets nya googles från Gucci och Synsam.
 
 


Sixten använder mycket tecken just nu och tummen upp är flitigt använt. Barnen har overaller från Isbjörn of Sweden och hjälmar från Stadium. Jag köpte nya googles till Sixten och han valde grymmaste kombon med rosa och turkos. Reimas handskar är perfekta för små händer som ändå vill ha separata fingrar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer