Om att brinna

Vi människor har alla olika missioner som vi brinner för. Det Facebookflöde jag möter varje dag visar inlägg om djurplågeri, LCHF, fitness, marathonlöpning, surdegsbakning, heminredning, mode, välgörenhetsprojekt på cykel till förmån för gatubarn i Brasilien och så vidare. Vi brinner alla för något som vi verkligen älskar och tror på till 100%. Min mission är att få fler kvinnor att träna och att träna rätt utifrån sina mål. Jag kan fokusera till 100% på bara just det och känna att jag gör just det som jag vill göra med mitt liv. Hans å andra sidan brinner för helt andra saker och eftersom det är många som är nyfikna på vad det är han jobbar med och engagerar sig lika mycket i som jag gör i er så tänker jag dela med mig av en filmad intervju med honom. Som sagt, vi brinner för helt olika saker men vår låga är lika stark.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer