Nu kommer vi!

Med fullpackad baklucka, Charioten tar mindre plats än vad man kan tro, det är stora väskorna med kläder som tar mest plats, takbox full med skidor: två par längdskidor, tre par utförsskidor och skidor till vagnen plus tre barn i baksätet är vi äntligen på väg upp till Tandådalen. Det vankas drivein på Donken i Gävle annars kör vi så länge som de två yngsta sover.
-20 och strålande sol rapporterar min mamma från stugan, jag hoppas det håller i sig hela veckan ut. Det spritter i benen på mig och jag vet inte vad jag ska göra först: springa med dubbskorna, skida med vagnen eller ladda liftkortet. Jag vill hyra telemarkskidor en dag också. Jag älskar att åka telisar och Hans är grym. Jag har aldrig sett någon åka telisar bättre än honom.


Vintern 2009 var vi i Val d’Isère och jag var gravid i vecka 18-19.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer