Nu kör vi!

God morgon!
Det känns som att det är lugnet före stormen. Hans gör i ordning frukost och jag ligger och snoozar i sängen. Dagens agenda är minutiöst planerad; frukost, duscha, packa ombyten, hämta löparskor på jobbet, åka till Stora Skuggan, springa Bellmanstafetten, åka till Kullängen, träffa deltagarna för personliga samtal, köra ett träningspass med dem, äta middag, föreläsa, åka hem, äta scones mitt i natten. Det ska bli en så häftig dag!
Jag är inte så nervös för loppet än men kanske hinner jag bli det. Lagom mycket pirr i magen brukar vara prestationshöjande för mig.
Nu kör vi!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer