Variation är nyckeln till glädje

Oj vad mycket jag har att blogga om idag; Bellmanstafetten blev en riktig succé och båda mina lag gjorde så fina prestationer. Det laget jag sprang i kom 3:a totalt i damklassen till och med. Jag är superstolt och så imponerad över allas insatser. Mer om det i ett senare inlägg.
Nu ska jag avsluta dagen häruppe på Hälsocamp Kullängen med en föreläsning för deltagarna. Vi har kört ett stenhårt pass innan middagen och som krona på kvällen kommer jag att prata om hur man kan bli sin egen PT.
Den här veckan har jag haft lektioner med mina gymnasieelever, kört PT med kunder på Sats, fotograferats och intervjuats av Expressen, skrivit en artikel till tidningen Cosmopolitan, sprungit Bellmanstafetten och coachat här på Hälsocamp Kullängen. Snacka om varierade arbetsuppgifter, jag älskar det!


Lisa fotade mig direkt efter målgång idag, vad pigg jag ser ut!


Fast för att få första bilden från henne var jag tvungen att lova lägga upp den här bilden också. Direkt direkt efter målgång. Inte så pigg.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer