Nu tar jag helg

Jag älskar fredagskänslan, den här veckan checkar jag dessutom ut med en extra stor känsla av tillfredställelse. Jag har svårt att njuta av det som är här och nu, det har jag alltid haft ända sen jag var liten. Men den här veckan har jag fått klartecken på några saker som jag har jobbat mycket för, och det ska jag banne mig njuta av! Här och nu!
 
 Som avslut på den här braiga veckan hade jag möte med min producent på TV4 i morse. Anna och jag jobbar väldigt bra ihop och jag ser fram emot en vår där jag får stor möjlighet att påverka och inspirera tittarna till ökad känsla av meningsfull träning och motivera till positiva livsstilsförändringar. Du som läser bloggen kommer gilla formatet!
 
 Vi hörs under helgen, jag har planerat in tre träningspass, födelsedagsfirande, lördagsgodis och skidåkning. Den ultimata februarihelgen!
 
 

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer