Ny säsong av Biggest Loser

 Idag drar den nya säsongen av Biggest Loser igång på Sjuan. Jag har följt flera deltagare från förra säsongen; både Emma Eklund och Simon Kachoa under det senaste året och jag är så glad över hur bra det går för dom. Emma föreläste på Blogger Boot Camp förra lördagen samtidigt som jag körde mitt pass så jag missade tyvärr henne men jag ser fram emot att få höra henne dela med sig av hennes resa. För mig som aldrig varit överviktig (om man inte bortser från när jag var höggravid med Sixten) eller haft en ätstörningsproblematik är det svårt att förstå hur det känns att leva i en kropp som inte känns som ens egen. Jag är så imponerad över dessa personer som vågar ta tag i problem som tynger dom och jag tror att vi alla kan lära av deltagarna i Biggest Loser. Det är aldrig försent att förändra sitt liv, oavsett om det handlar om kropp (som i deltagarna i Biggest Loser), karriär, relationer, ekonomi, livsstil, boende och så vidare. Den drivkraft deltagarna i Biggest Loser besitter borde vi alla inspireras en aning av för att förändra det vi inte är nöjda med!
Biggest_Loser_TV4_DavidEinar_1905_1

Missa inte Biggest Loser ikväll klockan 21 på Sjuan!

 
I samarbete med Biggest Loser. 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer