Röhnisch Success – vecka 1

Ida och jag kör en onlinecoachning inriktad mot löpning i ett koncept som vi kallar Röhnisch Success. Detta är ett träningsupplägg där man själv väljer distans; 5 eller 10 kilometer och sen tränar man utifrån hur snabb man är i sitt utgångsläge. Vi har nu kört den första veckan av sex och det är över 3500 tjejer som är igång med sin löpträning. Den första veckan har bestått av två intervallpass och ett långsammare och längre pass. Är man ovan att löpträna tre pass per vecka så kommer det att bli tufft att köra sex veckor på raken. var nogrann med att äta ordentligt efter passen och skala bort den andra träningen. Fokusera på en sak i taget!
Nu drar vi igång vecka 2, anmäl dig HÄR om du vill ha passen direkt till din mail, annars kommer de på Röhnisch Success-bloggen också.
Stort lycka till!
DSC_0246
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer