Nya Quinny Moodd

Idag besökte jag en PR-byrå för att spana på nya produkter inom träning- och mamma/barnsegmentet. Jag hade sällskap av Milla och hennes lilla Alvar, jämngammal med Baxter. Mina egna gräbs hängde hemma med pappan sin.
Förutom massa snygga barnkläder från Mexx och Helly Hansen som jag ska visa er senare fick jag äntligen provköra Quinnys nya vagn, Moodd. Den har precis lanserats och I’m in lööööv. Ni vet ju att jag älskar riktiga designvagnar med krom, högblankt material, starka färger och sjukt coola modeller. Sitsen går att vända framåt eller bakåt och ryggstödet går att få i fullt liggläge. Det finns både liggdel till och så fungerar MaxiCosis babyskydd till också.
Jag hoppas kunna ordna så att jag kan prova Quinny Moodd även med barn i utomhus och skriva en recension åt er. Jag älskar det vita chassit fast det finns i svart också om man inte är lika modig som jag. Sits och liggdel finns i massa snygga starka färger, det är ovanligt. Jag älskar ju min knallröda Orbit, den riktigt lyser på stan.
Framhjulet går att ändra till dubbla om man inte vill ha trehjulad vagn men den är fortfarande kompakt och tar liten plats. Detta är en riktigt spännande vagn som passar er med en aktiv livsstil som gillar design och att sticka ut bland de andra mammorna och deras tråkvagnar. 😉
20111012-170558.jpg
20111012-170620.jpg


20111012-170638.jpg
20111012-170659.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer