Nya tider på SATS Odenplan

Jag har vridit och vänt på argumenten. För och emot. Funderat och planerat. Drömt och hoppats. Men nu är det äntligen klart och officiellt: från april kommer jag att börja jobba som personlig tränare på SATS Odenplan. Det ska bli så fantastiskt och utmanade att få jobba på SATS största träningscenter, med ett nytt PT-team runt mig och nya kunder. Jag älskar utmaningar och ser verkligen fram emot att få göra en nystart med min PT-karriär. Jag har jobbat som PT på SATS i Sickla i fem år och jag känner mig redo att gå vidare inom företaget.
Det känns sorgligt att lämna mina härliga kollegor på Sickla men jag kommer att ha kvar mina gruppträningsklasser SatsBaby och Crosstraining fram till sommaren så jag får min beskärda dos av Sicklaandan ändå.
Vill du anlita mig som PT har jag ett par lediga tider för våren kvar. Maila mig på lovisa.sandstrom(a)me.com så får du mer information.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer