Sixten, Mormor och massa inspiration

Världens finaste Sixten fick kvalitetstid med Mormor igår eftermiddag. Annars är alltid Baxter med. Jag följde med in en timme och snackade lite, gick lagom till de två skulle äta middag. Sixten har blivit mer mammig än tidigare sedan han började på förskolan så avsked från mig är extra jobbiga. När jag lämnar honom härhemma är det nästan inga problem men på förskolan och vid andra tillfällen är det kris och katastrof i Sixtens värld. Det tar sedan bara 30 sekunder till en minut innan han är lika glad som vanligt så detta är inget som oroar mig.
Baxter och jag åkte vidare till Sats Sickla för att möta mina kollegor i ett helt fantastiskt kettlebellpass kombinerat med boxning. Förr, innan Sixten, hade jag tre fasta boxklasser på gruppträningsschemat och så körde jag ett-två egna pass varje vecka. Jag var grym då. Jag fick världens kick igår och har bestämt mig för att ta upp boxträningen igen. Det är synd att de passen bara gå på kvällstid. För övrigt fick jag mycket inspiration av Abbe som höll i passet till mitt crosstrainingpass och PT-kunder. Det är alltid roligt att träna tillsammans med kollegor.

Sixten, redo för att åka till mormor, med fina ryggsäcken med egen packning.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer