Nytt avsnitt av Joller – podcast


 
Idag ska Lotta aka Vimmelmamman och jag spela in avsnitt 3 i vår serie av podcasts – föräldrar emellan. Avsnitt 1 där Natashja aka Lady Dahmer och Anna aka Apan satt i granen pratar amning finns att lyssna på på Itunes och ladda ner i appen Podcasts. Den blev snabbt en av Sveriges mest avlyssnade podcasts, grymt!  Du kan söka på Joller eller så  kan du ladda ner den:
https://itunes.apple.com/se/podcast/joller-en-podcast-foraldrar/id635959726?l=en
Imorgon tisdag kommer avsnitt 2 att släppas, då Anna aka Apan och jag pratar om mammakroppen. Jag är lite nervös inför det men jag vet att ni brukar vara snälla med mig. Jag länkar imorgon. Men dagens tema för Lotta och mig är barns utveckling. Jag vet att Lotta brinner lite extra för samsovning medan jag är extra engagerad i barns självkänsla. Vi vill gärna ha frågor från er som vi kan diskutera. Ställ dom gärna på Philips Avents Facebook eller i kommentarsfältet i detta blogginlägg.
Nu ska jag förbereda det sista innan jag åker till studion, håll tummarna för mig! 🙂
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer