Off to work

Jobbkläderna är på och peppmode antaget. Jag får många frågor om mina rosa skor jag alltid har på filer och bilder. Det är ett par barfotaskor från Merrell, de heter Lithe Glove. Att byta till ett par barfotaskor är det bästa jag har gjort. Jag har aldrig ont i ben eller fötter längre och får mycket bättre kontakt med musklerna i rumpan när jag tränar. Jag både jobbar och tränar i mina barfotaskor, jag är helt beroende. När jag har andra skor känns det som pjäxor i jämförelse. Många av mina PT-kunder har bytt till barfotaskor och är lika sålda som jag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer