Oh sunny day

Det är tur att jag har världens bästa kollegor som ställer upp och vickar! Varken Baxter eller jag var i skick för att stå på scenen och träna alla mammor på SatsBaby i Sickla idag. Jag smsade min räddare i nöden vid 03 och fick svar direkt. Tack Lina!
Mitt halsont känns hanterbart idag men inte träningsbart. Istället har vi hängt på NK hela dagen. Mysigt.


Ikväll ska jag träffa ett gäng Mammabloggare ute i Sickla. Vi har ett stort projekt igång tillsammans med Sickla Köpkvarter. Jag ska ge er några länkar till Towe och andra mycket läsvärda Mammabloggar senare. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer