Olof Viktors, Skillinge och BBQ

Dagens Sixten


Idag har vi varit och fikat på Olof Viktors i Glemminge. Även fast det blåste kalla vindar var det varmt inne på deras innergård och vi kunde sitta utan tröja. Härligt! Jag åt en krämig sparrissoppa med gott bröd, till efterrätt tog jag några skedar av en citronmarängtårtbit.

Fika på Olof Viktors


Dagens Mamma


Blusen är från HM:s gravidavdelning och byxorna från Abercrombie & Fitch


Sixten går allltid med med ett av våra pekfinger som balanspinne


Hela outfiten är från HM, förutom skorna


Efter att vi varit hemma och fixat lite tog vi bilen ner till Skillinge och parkerade där. Sedan gick vi länge söderut längs med stranden. Vi pratade om hur vi vill ha det i sommar; vad som är viktigt för oss. Vi båda vill mest skrota runt, åka på lite utflykter men framförallt vara på stranden och grilla. Jag längtar massor till vår gård vi ska bo på. Den är helt underbar och kommer att vara perfekt för oss!

Öööh... Vaddå?


Det blåste lite så jackan kändes skön, men den åkte av sen


Ser ni att mitt hår har blivit vågigt i nacken efter graviditeten?


Mina älskade två


När vi kom hem hade jag till slut givit efter för Hans påtryckningar och bestämde mig för att ordna till Sixtens frippa; resultatet får ni i nästa inlägg. Hans förberedde middagen och brassade grillen medan jag cuttade och sedan lekte med Sixten medan han badade i sin kruka.

På med grillen!


Dags för middag!


Nu ikväll har jag skjutsat min pappa till flygplatsen medan Hans stannade hemma med Sixten. På tisdag flyger Hans upp till Stockholm igen och stannar där ett par dagar medan Sixten och jag softar härnere på Österlen. Sedan blir det stort midsommarfirande här med två av mina syskon och deras familjer tillsammans med vår pappa. Det ska bli jättekul!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer