Om att bara vara

Haha, jag fick frågan i morgonens blogginlägg om jag typ “bara är” nånsin och inte är så prestationsinriktad. Alltså, de som känner mig på riktigt skulle nog enat hävda att jag är den lataste personen i gänget. Jag lyfter ogärna rumpan från soffan när jag kommer hem från jobbet. Jag har inga problem med att tillbringa ett par timmar i soffan slösurfandes på Iphone men sen huruvida jag gör ett blogginlägg om det är en annan fråga. Jag själv tycker att det är rätt trist att läsa “vardagstråkiga” blogginlägg hos andra och jag är mån om att min blogg ska vara så bra och intressant att jag själv till och med vill läsa den.
Men jag har alltid varit och kommer alltid vara en väldigt intensiv människa, det tror jag är en bra egenskap i min bransch och med mina intressen så att jag skulle bli en hemmasittare som väntar ut dagar kommer aldrig att hända. Inte ens som höggravid har jag känt att livet “kan passera”. Jag vill njuta så mycket som möjligt av livet och genom att fylla vardagen och helgerna med aktiviteter, vänner och familj så känner jag att mitt liv blir värdefullt. När jag var yngre (innan jag träffade Hans) levde jag ett liv i väntan på något annat och det gillade inte jag. Nu ser jag varje dag som en chans till att göra något kul/nytt/jobbigt/lärorikt/värdefullt/generöst och den chansen tar jag.
Lite luddigt resonemang kanske men sammanfattningsvis: jag sov en timme på soffan efter jobbet idag, åt en BJglass i sängen nyss och ska dricka ett glas oboy framför TV3play. I morgon ska jag köra 9 PT-kunder på raken i gymmet. Jag har mer intensiva perioder under dagen/veckan/månaden och mer tillbakalutade. Vad som syns i blogginlägg är inte hela mitt liv men det som jag tycker/tror/hoppas ska vara inspirerande för er bloggläsare.
Den här lilla människan kom in i mitt liv och lärde mig att det är Här och Nu som gäller. Med Baxter som spelare i laget går det inte att sätta upp strategier och taktik, det är bara att hänga på i hans riktning. Tycker han att det finns utrymme för att jag ska kunna göra saker vid sidan om så tar jag den.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer