Om att lyckas

 
 
 Tro på dig själv. Om du redan innan du startat är övertygad om att du kommer att misslyckas så får du bara din hypotes bekräftad.
 
 Bestäm dig för vad du vill uppnå. Antingen så sätter du ett prestationsbaserat mål, ett genomförandeformulerat mål eller ett hamnapåmål.
 
 Lägg upp en noggrann plan för hur du ska agera för att nå ditt mål.
 
 Genomför planen. Till punkt och pricka.
 
 Prioritera det som tar dig närmare ditt mål på lång sikt.
 
 Fortsätt kämpa. Ge aldrig upp.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer