Om bloggen och att ha drömmar som blir verklighet

Jag började blogga våren 2009, det blir 6 (!) år nu i maj. 6 år där jag i princip har haft som en familjemedlem som alltid hänger med i bakgrunden, bloggen är som en liten svans där bak, alltid engagerande, alltid som en påminnelse om att fortsätta berätta. Berätta om träning, berätta om vad som inspirerar mig, berätta om vad jag älskar och tycker om. Alltid positivt, alltid salutogent och alltid med värme. Bloggen är äldre än Sixten! Om jag inte hade startat bloggen våren 2009 så hade jag inte jobbat med det jag gör på dagarna, jag hade inte ens träffat de tjejer som jag idag kallar för mina närmaste vänner och jag hade inte fått möjlighet att skriva böcker, göra TV-program, designa träningskläder och så vidare.
 
 


För en tid sedan bestämde jag mig för att ta min digitala plattform ett steg längre och igår fick jag det besked jag längtat efter. De flesta drömmar känns ju precis som en dröm och tanken på att det ens kan vara eller bli verklighet är helt ofattbar.
 
 Min inspiration till att våga satsa, våga riskera och göra dröm till verklighet är alla starka kvinnor, självständiga, entreprenörer, smarta, modiga, kvinnor som vågar säga nej när det inte känns 100% men å andra sidan går in helhjärtat när dom tror på idén.
 
 Idag firar jag klartecknet för ett nytt projekt som jag längtar efter att få sätta tänderna i med en utflykt inåt Mälaren tillsammans med min familj för att hälsa på vänner.
 
 Imorgon får ni titta på Nyhetsmorgon 10.45 för nästa avsnitt i PT-skolan där Elizabeth Hilton lär sig springa i löparskolan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer