Vinnarna i Tomtom-tävlingen och starten av Röhnisch Running School

Hej ny vecka!
På torsdag åker jag ner till Torekov tillsammans med alla mina coacher i Lofsangruppen, såååå kul helg väntar! Vi anordnar en inspirationshelg för våra klienter med fokus på styrka, kondition, kost och hälsa. Jag längtar!
Här kommer de två vinnarna som har fått startplats till Woman´s Health Halv marathon nästa helg, tjejerna hade riktigt bra målbilder som den använder för att motivera sig till fysiska utmaningar tycker jag:
Ulrica:
Min målbild är att vara en stark, uthållig och målmedveten förälder för mina barn. Om deras mamma tränar för glädjen som kommer genom rörelse, och för styrkan och energin, gör jag mitt bästa för att ge dem goda vanor för deras egna liv. När jag i ett längre lopp tappar orken, eller inte riktigt får till den där styrketräningen tänker jag på vilken bild jag vill ge mina tre söner av en kvinna? Jo, en kvinna som är stark, uthållig och självständig. En kvinna och mamma som har energi och ork att alltid spela fotboll och cykla, som orkar bära sina barn och i framtiden även har samma styrka och ork för att spela fotboll med barnbarnsbarnen! Det ger omedelbar energi för att fullfölja ett lopp eller att orka lyfta liiite tyngre!
och
Linda:
Målet jag lägger framför mig är faktiskt två stycken, ett kortsiktigt och ett långsiktigt. Kortsiktigt handlar det om att klara av att ge mitt bästa under passet och därmed kunna känna att mitt dåliga självförtroende/självkänsla får en mycket välbehövlig boost.
Det långsiktiga målet handlar om att motarbeta min deprespion, bygga muskler och känna mig snygg i mig själv. Vid var varje träningspass tänker jag ”varför gör jag det här?” och berättar om dessa anledningar för mig själv.
Ulrica, du har dessutom vunnit en ny GPS-klocka från Tomtom, stort grattis!
Maila sofia.soderberg@tomtom.com så får ni mer information av henne.
Den här veckan drar vi igång första träningsveckan av Röhnisch Running School. Om du inte har anmält dig till löparskolan (som är gratis) gör du det på Rohnisch.se. Ikväll kommer ett stort gäng köra det första passet i löparskolan gemensamt tillsammans med mig i Humlan. Det ska bli så roligt att träffa alla tjejer tycker jag!
 
IMG_9941

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer