Om kroppsviktsträning på TV4 Nyhetsmorgon


 
I går var jag på TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med ekonomiprofessorn Micael Dahlén som är insnöad på kroppsviktsträning. Här är klippet från när Micael visar flygande armhävningar och jag har en minilektion i biomekanik.

Relaterade inlägg:

Om löpträning och utbrändhet på TV4 Nyhetsmorgon

I morse var jag på TV4 Nyhetsmorgon. Jag svarade på massor av frågor om löpträning och sedan hade jag ett samtal med Christian som skriver bloggen 1000glada.se om psykisk ohälsa. Vad kan man göra när man inte ens orkar röra kroppen?  

Läs mer

Coreträning och platt mage på Nyhetsmorgon 3 övningar

Nu finns klippet från gårdagens Nyhetsmorgon där Kristin Kaspersen och jag pratar om coreträning och platt mage att se på TV4 Play. Maria Forsblom visar 3 övningar som vi filmat i förväg på Rosa Skrot. Dessa övningar är ihopsatta att fungera som en progression där övning 1 är lättast, övning 2 lite svårare och övning […]

Läs mer

TV4 Nyhetsmorgon om stretching

Här är klippet från TV4 Nyhetsmorgon där jag pratar om stretching; att man varken får mindre träningsvärk av att stretcha eller längre muskler, däremot både kan bli rörligare och få mindre ont. Maria Forsblom och jag visar 3 rörlighetsövningar som kombinerar styrka och rörlighet. Utfall bakåt med raka armar – rotation för att komma åt […]

Läs mer