Om min människogarderob


Dags att åka hem till Stockholm nu. Ni som undrade om mina kläder: byxorna köpte jag på Gstar här i London, baggy med smala ben och mudd nertill, älskar modellen! Tröjan köpte jag också här i London, på Abercrombie. Den är öppen halvvägs i ryggen från nacken ner till skuldran, med smala ärmar. Jag är verkligen ingen talang på mode eller ens på att köpa människokläder men jag har en stil som jag verkligen trivs med. Mörk och lite rockig och när jag hittar ett plagg så vet jag direkt ifall det är jag eller inte. Garderoben blir inte så spännande men å andra sidan använder jag allting och det är prisvärt eftersom jag bara köper sånt jag verkligen klickar med.
 
 Hur beskriver du din människogarderob?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer