Öppna förskolan

Sixten var i toppform idag, ingen hosta bara snor. Jag tror fortfarande på att det är tänderna som växer upp. Nu har nästan ena kindtandens hela yta kommit upp. Den är som en krona med fyra taggar som sticker upp ur tandköttet.
Vi gick till öppna förskolan idag och det var jättetrevligt! Sixten vägrade att vara med i sångstunden förutom när de får instrument men han verkar nöjd trots att jag får springa och hämta honom överallt. Man får inte vara lat när man är gravid och har en 1-åring. De andra mammorna hade tydligen gissat på mitt BF med en månad upp till två kvar så de såg rätt snopna ut när jag berättade att det är på onsdag. Men så förstod de att man inte blir så stor med Sixtens aktivitetsnivå att leva upp till.
Sixten har lärt sig att åka i rutschkanan själv nu, sittandes till och med och älskar alla leksaker de har på förskolan. Jag vet att det är några innerstadsmammor som läser min blogg så jag vill verkligen rekommendera Adolf Fredriks öppna förskola på onsdagar 13.00.
Magen har vuxit ganska mycket de senaste dagarna och jag har fått lite mer vätska i kroppen även om det inte syns så mycket på vågen. Har gått upp ca 11 kilo hittills, ibland känns det jobbigt men jag intalar mig att det är helt normalt. Det är kroppsfixeringen i mig som luras.Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer