7 dagar kvar

Ligger på soffan med blutsafthalsbränna, härligt! Nej, jag måste sluta vara så neggo nu! Egentligen tillhör jag den översta percentilen när det kommer till positiva människor, jag känner inte igen mig själv just nu. Pepp pepp som lilla syster Elin alltid skriver.
Det var skönt att vara hemma hela dagen igår men idag ville jag gå till öppna förskolan med Sixten. Han är dock fortfarande snorig och till och med lite hostig idag så jag avvaktar några timmar innan jag bestämmer något. Vi ska sova en timme innan dess i alla fall. Jag kan bli irriterad på mammor som tar med sina barn på grejer när de är både snoriga och hostiga. Ett symtom brukar inte vara någon fara men två eller fler tycker jag att man ska stanna hemma med. Framförallt för andras skull, jag vill absolut inte bli sjuk nu.
Klent med foton de senaste dagarna, åtgärdas idag! Pepp pepp!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer