Öppna förskolan & första cykelpasset

Idag gick jag till öppna förskolan med både Sixten och Baxter. Herregud vilket projekt det är att lämna lägenheten nu, mycket kläder som ska på, skötväskan är packad till spränggränsen men åh vad kul det är att komma igång med vardagen igen! Sixten lekte järnet i lekrummet och var mer intresserad än vid tidigare tillfällen av sångstunden. Nu när han är bättre på att hålla sig i cirkeln så slipper jag jaga honom med Baxter hängandes i tutten. 🙂

Dagens Mamma


Skönt att kunna ha mina vanliga kläder igen


Dagens Baxter har body och byxa från Polarn o. Pyret


Tuffa sneakers på en tuff kille


Dagens Sixten har tröja från Ralph Lauren och HM-jeans


Fixade frillan på Sickan


Tänk att jag rakade av allt hår i juli och nu har en riktigt fin kalufs. Värst gryma hårkvallen också!


För övrigt har jag träningsvärk idag. Eftersom det blev så halt när snön föll igår så gick jag till gymmet istället för att utmana mina höfter genom att skjuta barnvagn på isen genom slasket. Jag hann köra två övningar med superset: sittande rodd/magliggande benlyft och hög rodd med rep/armhävningar med händerna på bänk. Jag kör på samma vikter som jag hade på slutet av graviditeten, alltså inte så tungt som jag rent muskulärt klarar av utan jag har en uppstartsperiod med handbromsen åtdragen. Efter den korta styrkestunden körde jag 55 min cykling. Jag bromsar även på cykeln och siktar på att ligga på en “sjungamed”-nivå och inte få blodsmak med andra ord. Endorfinpåslaget blir enormt oavsett och jag kände mig helt hög på lycka när jag halkade hem från Hötorget.
Baxter hade varit så nöjd hela tiden jag var borta, det är han i för sig hela tiden; sover bra, äter bra, tycker om sin napp, allt man kan önska från en 2-veckorsbebis!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer