Orbit till förskolan

Idag gjorde vi premiärhämtningen på förskolan med Orbiten. Den har vi mest kört inomhus senaste månaderna eftersom vi har kört syskonvagn utomhus under vintern. Men idag fick den komma ut och oj vad han njöt. 🙂 Baxter provade skateboarden och jag ser framför mig hur gräbsen slåss om den till sommaren.

Jag jobbar ikväll och mormor och Hans byts av därhemma hos gräbsen. Storebror Tom har vi inte sett på flera veckor eftersom både han och vi varit bortresta så helgen blir extra rolig. Nu tar vi nya tag och spurtar in i helgen!

PS. Det blev livat i kommentarsfältet angående förskolan/syskon/magsjuka och så vidare. Jag går på vår förskolas råd och de tar gärna emot syskon oavsett kräkfestival hemma. Säkert annorlunda på andra förskolor. Jag frågade vid hämtningen av Sixten när Baxter kan komma tillbaka och han är välkommen i morgon om han inte haft några symtom sedan natten till torsdag, är pigg, glad och äter bra. Att Baxter kräks har ingenting med vinterkräksjuka att göra, magsjuka i form av att ha ätit något gammalt från golvet kanske men jag är väldigt säker på att det är den slemlösande medicinen han får som släpper allt slem som gjorde att han kräktes. Om man träffar Baxter vet man hur han hostar och blir inte förvånad över att han kräks. Så spara era åsikter kring hur VI gör och tänker och fokusera på er själva och era egna spyor. Inte riktat mot någon särskild utan bara rent generellt. Har man ingenting snällt att skriva kanske man inte ska skriva något alls. 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer