Österlens bästa bullar

De hittar ni på Bränneriet i Östra Vemmerlöv. Cafét serverar helt fantastiska mackor, surdegsbullar och kokoskakor 2Die4. 😉
Nu när Fröken Östergren i Hammenhög stängt går våra utflykter till Östra Vemmerlöv istället, så värt ett par mils bilfärd. Sedan att det alltid finns en kul konstutställning att titta på och att personalen är supertrevlig och bullarna alltid är nybakta är ju en bonus.
Skriv upp detta på Österlentipsen!
Bränneriet sommaren 2012, Sixten snart tre år, Baxter 1,5 år


Bränneriet sommaren 2010, Sixten snart 1 år och Baxter i magen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer