På andra sidan Skurubron; Boo Gård och Hasseludden Yasuragi Spa

Förra gången vi åkte över Skurubron var förra helgen när vi åkte till Boo Gård för att bada och sola tillsammans med Ida, Niklas och Lykka. Det var svajnigt kallt i vattnet men Lykka plaskade järnet ändå. Sixten drog upp fötterna upp till hakan och pep som en hundvalp varje gång jag doppade hans fötter. Mäktigt.

När båda gräbsen sover passar Mamman på att sola!

Kom då Sixten!

Nä, fy vad kallt Mamma! Ta upp mig!

Ååååååkej, liiiiite kallt var det nog…

Vi tar en fikapaus istället

Hörru Sickan; har du sett båtarna där ute?!

Amen ååååh, de har jag ju sett förut…

Lykkas heta päron Ida och Niklas

Idag ska Sixten och jag åka över Skurubron igen fast den här gången ska vi bada i VARMA vatten, nämligen på Hasseludden Yasuragi Spa. Vi ska äta lunch, bada och vara med på massa barnaktiviteter såsom sumobrottning, massagesaga och familjeyoga. I sommar kör Hasseludden Yasuragi Kids Spa där man kan ta med sig barnen och antingen checka in över natten eller bara hänga en hel dag, wonderful för oss barnfamiljer som letar sommaraktiviteter anpassade för ALLA i familjen!

Baxter ska ha kvalitetstid med sin moster och Sixten och jag ska för första gången sedan Baxter föddes, för 7 månader sedan, gör något riktigt bara han och jag. Jag längtar till Hasseludden och ser fram emot en underbar dag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer