Utan dina andetag


Relaterade inlägg:

Bröllopsminnen

Nu ikväll har jag tittat på SVT play för att se klippen från prinsessan Madeleines bröllop. Trots att jag egentligen tycker att det är lite töntigt att den svenska monarkin och kungliga bröllop är så regisserade så kan jag inte hjälpa att jag älskar att se människor så lyckliga. Det kan väl inte bara vara […]

Läs mer

Tack!

Ett stort tack för att ni var med på vår dag. Producerad av Galej Produktion

Läs mer

Apropå kvinnligt

I kommentarsfältet ventilerar ni er syn på kvinnlighet. Vissa gillar muskler på tjejer. Andra inte. Vissa är avundsjuka medan andra är nöjda men blir inspirerade till förbättring. Bambi frågade också sina läsare om deras syn på kvinnlighet och fick liknande svar som jag. Jag funderar över följande kommentarer: Att jag ser ut som bodybuilder. Att […]

Läs mer