På rätt sida Atlanten

Oj vilken trött mamma det är som kommer träffa efterlängtade små pojkar om bara några timmar!
På raden bakom oss på flygplanet satt en barnfamilj där ett barn skrek oavbrutet hela flygresan i 8 timmar. Med ett par timmar kvar till landning började han kräkas och sen spydde han fram till landning. Jag tycker så synd om föräldrarna men lite självförvållat var det kanske då de gav honom så mycket godis och saft för att han inte skulle skrika. Han var inte ens ett år och behövde kanske sova och få hjälp med att sova, inte massa socker och lek. Jag fick typ sympatiillamående som man kan få när någon annan mår dåligt.
Jag var riktigt glad när vi landade och även om det hade varit skönt om vi hade kunnat sova en stund tänkte jag att det var skönt att det inte var mitt barn som skrek så. Det fick bli en tröst i kaoset.
Nu längtar jag så oerhört mycket efter Sixten och Baxter som väntar därhemma tillsammans med mormor. Vi äter frukost på Kastrups SASlounge och strax ska vi boarda sista flygplanet hemåt. Arlanda Express och taxi och SEN är vi äntligen hemma igen. Det har varit nyttigt för mig att få vara utan barnen ett par dagar. Det är nyttigt att få längta ibland. 🙂


Att ha bra skor är typ det viktigaste när man är i New York eftersom man går så mycket. Jag chansade och tog med mig mina nya Merrell. Så sköna och varma boots!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer