På väg hem

Nu åker jag (baklänges!) hem mot Stockholm igen efter några dagar i Göteborg. Allt arbete under denna helg kommer ni att få ta del av så småningom. Men ni får hålla er till tåls ungefär ett år. Å andra sidan kommer ni verkligen att älska resultatet, det kan jag självsäkert garantera!
 
 Nu längtar jag hem till små gräbs därhemma, min säng, min soffa och mitt kök. Det är det jag saknar när jag är bortrest. Och Hans såklart. Det är tur att det finns både FaceTime och instagram nu för tiden så att jag kan göra slängpussar innan nattningen och få höra om både pulkaåkning, nya spel på iPad och val av lördagsgodis. Jag kommer hem precis lagom för att kunna läsa saga för gräbsen och pussa godnatt, sen blir det middag bara Hans och jag ikväll. Mysigt! Han åker till London på tisdag och jag kommer dit först på torsdag så det blir lite omlottäktenskap ett par dagar.
 
 


Idag är gräbsen på 3-årskalas hos kusin Otto. Finskjortorna och partyhumöret på!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer