På väg hem

Idag är vi på väg hem till Stockholm igen. Det har varit en alldeles lagom påskhelg där jag har sovit 9-10 timmar per natt och 1 timme mitt på dagen, ätit massa mat och fikat och tränat lite extra. Jag känner mig väldigt laddad inför att ta mig an våren hemma i Stockholm. April och maj är två intensiva månader för mig med Mamma Blogger Boot Camp, Hälsocamp på Kullängen, idrottslektioner, PT-jobb och föreläsningar. Kul och krävande!
Närmaste veckan är rätt lugn då skolan är stängd med påsklov, perfekt för mig att kunna jobba med några andra projekt som är på ingång. På söndag 7/4 kör jag ett Crosstrainingpass på Rosa Skrot 17-18. Det finns ett par platser kvar om du vill vara med, boka plats via mail Lovisa.sandstrom@me.com, det kostar 200:-. Passet är uppbyggt med stationer och intervaller med styrka och kondition och mycket kroppsviktsfokus. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar.


Vi mellanlandar i Jönköping på A6 på vägen hem för lunch.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer