Paladar de Cuba

Agnes erbjöd sig att leka med gräbsen några timmar igår så att Hans kunde bjuda mig på en romantisk Morsdagsmiddag. Generöst av de båda. 🙂
Vi åt fyra makalöst goda förrätter och varsin tonfiskfilé till huvudrätt. Solen sken på uteserveringen trots att klockan närmade sig 17 och servitören var sjukt trevlig. Både Hans och jag älskar karibisk mat och vi blev så nöjda.
Paladar de Cuba ligger på Tegnérgatan, på östra sidan av Sveavägen och är så värt ett besök om du vill äta och dricka à la carribean style.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer