Videoblogg: Sixten på stan

Jag tycker att det är roligt att se bloggares barn på film. Tal, kroppsspråk och rörelsemönster är intressant att studera! Såna här vardagsklipp tror jag kommer att vara extra värdefulla när barnen blir äldre.
Vi har alltid samma eftermiddagsrutin; Baxter och jag hämtar Sixten på förskolan. Vi går till Ica och köper lite middag. Ungefär varannan vecka får vi maten hemlevererad från Mathem men det behövs fyllas på.
Om det är fint väder stannar vi alltid i Tegnérlunden och gungar.
Sixten har blivit bättre på att fokusera på trafiken, trottoaren och titta framåt än att irra runt som en höna. Det är roligt att han kan gå flera kilometer morgon och eftermiddag. Allt som händer runtomkring stimulerar ju.
Sixten är en noggrann kille som vill ha ordning och reda i livet. Ni ser i klippet hur bekymrad han är över skosnöret.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer